Itt vagy: KezdőlapVilágjáró

Kelet-nyugat a tetőteraszon

Isztambul mára Európa egyik legizgalmasabb városa lett, ahol a nyolcszáz évnyi történelem és a modern életstílus nemcsak megfér egymás mellett, hanem jól is mutat. Szinte hónapról hónapra nyílik egy új étterem, egyre több világmárka és helyi designbutik lepi el a bevásárlóközpontokat, jachtok sorakoznak a kikötőben, kisgyerekes anyukák kardióznak egy szabadtéri edzőparkban a tengerparti sétányon. A város éjjel-nappal nyüzsög, ki is próbáltunk mindent, ami ígéretes programnak tűnt.

Bővebben

A Négyszögletű kert is látogatható a Vatikánban

négyszögletű kert vatikánA Vatikáni Múzeum látogatói hétfőtől az úgynevezett Négyszögletű kertben is megpihenhetnek, melyet első alkalommal nyitottak meg a tömegturizmus előtt.

"Tavaszi újdonságnak" nevezte Antonio Paolucci, a Vatikáni Múzeum igazgatója a pápai állam területén levő park megnyitását a sajtónak eljuttatott közleményében.

Bővebben

Egyszerre két moszkvai charterjárat Sármellékre

Két-két utazási iroda párhuzamos szervezésének köszönhetően április közepétől vasárnaponként két orosz charterjárat is közlekedik Moszkva és Sármellék között, az utazásszervezők júniustól azonban már egy közös járatot üzemeltetnek - tudta meg az MTI az érdekeltektől.

tatarstan

Bővebben

Felértékelődött Budapest a külföldiek szemében

A főváros bekerült Európa tíz legvonzóbb turisztikai célpontja közé és főként a külföldi fiatalok körében örvend népszerűségnek - állítja az egyik legnagyobb hazai utazási iroda vezetője. A megélénkült érdeklődés paradox módon elsősorban a Malév felszámolásának következménye: a Ferihegyen „megüresedett légteret több fapados légitársaság szállta meg”, amelyek ontják a néhány napra ideérkező, mozgékony, új benyomásokra nyitott turisták tömegét.

budapest

Bővebben

Hírlevél

Hirdetés

ENJOY BUDAPEST

CITY MAP

Vendéglátás a Digitalstandon!

digitalstand vendéglátás

ONLINE KASSZA

Hirdetés

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!