Itt vagy: KezdőlapÜzlettársKávézók: mitől avanzsál egy vendég törzsvásárlóvá?

Kávézók: mitől avanzsál egy vendég törzsvásárlóvá?

A kávézó legnagyobb elismerésének eredménye, mikor egy vendég törzsvendéggé válik. A vendég rendszeres látogatásának elérése és rendíthetetlen elköteleződésének megszerezése nem egyszerű feladat.

 

 

 

 

 

Üzleti találkozó, egy baráti beszélgetés, vagy a magányos alkotás megfelelő helyszínét keresve gyakorta látogatnak kávézóba a vendégek, hogy egy jó kávé társaságában kikapcsolódhassanak, vagy ellássák feladataikat. Mi szükséges ahhoz, hogy ezek a vendégek lemondjanak az otthonukban vagy irodájukban készített kávéról, és gyakrabban válasszák a kedvenc kávézójukban kínált kávét?

A kávézóba betérés oka rengeteg lehet, azonban a vendégek a kávézóval szembe támasztott elvárása sok esetben megegyezik. A személyes kapcsolat kialakításánál fontos, hogy a személyzet megértse a vendégek igényeit, és megfelelő információkkal szolgáljon az italokkal kapcsolatban. A felszolgált ital alapján ítéltetik meg leginkább egy kávézó színvonala, hiszen a kávézók bázisterméke a kávé, amely köré minden további termék és szolgáltatás fonódik.

A legjobb kávék a kiváló adottságú termőterületekről származnak, melyeket többszörös válogatási eljárásokat követően, tradicionális pörkölési eljárással készítenek el a pörkölő mesterek. Kiemelten fontos szerepet tölt be a barista gondos keze, aki folyamatosan kontrollálja a teljes kávékészítési folyamatot.

Egy lelkiismeretes kávézó számára a törzsvendég nem csak állandó bevételi forrást jelent, hanem kitartó munkájának jelképes gyümölcsét is, mely újabb kapukat nyit meg a további fejlődés irányába. A Pellini Caffé Magyarország ’törzsvendég-szerző’ programja keretében olyan üzleti együttműködést biztosít partnerei számára, ahol a kiemelkedő minőségű, friss pörkölésű kávé választéka mellet többek között az elegáns formavilágú és masszív kopásálló anyagból készült törzsvásárlói kártyával is segíti ügyfelei előmenetelét.

További információért érdeklődjön a Pellini Caffé Magyarország alábbi elérhetőségének valamelyikén: +36 (1) 477 7020 | +36 70 383 0039 | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. | www.pellinicaffe.hu

 

 

 

Hírlevél

Hirdetés

ENJOY BUDAPEST

CITY MAP

Vendéglátás a Digitalstandon!

digitalstand vendéglátás

ONLINE KASSZA

Hirdetés

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!