Itt vagy: KezdőlapProgramajánlóVB terasz vírusfilmmel a Corinthia tetején

VB terasz vírusfilmmel a Corinthia tetején

A Corinthia Hotel Budapest különleges fociteraszt nyitott a világbajnokság idejére, s a népszerűsítéshez Budapesten elsőként forgattatott online terjesztésre alkalmas promóciós filmet az Art Vader Motion közreműködésével. A videó a patinás szállólánc tetőteraszát népszerűsíti, amely idén nyílt meg a nagyközönség előtt.

A hotel tetején kényelmes nyugágyakkal, koktélokkal és óriáskivetítővel várják a focirajongókat, akik persze a pazar budapesti panorámát is megcsodálhatják.  Az online kampányt az E-bola csapata készítette. A film és a hozzá kapcsolódó kreatívok - amelyek szintén a mozgóképre épülnek -, vírusként terjednek az interneten az E-bola Play rendszerének köszönhetően. Behálózzák a közösségi médiát is, például a Corinthia Hotel Budapest Facebook oldalát. Így érhető el, hogy minél több emberhez jusson el az új terasz híre az online térben. A vendégeket brazil hangulat, csapatspecifikus ételspecialitások, frissítő koktélok, góltotó és egyéb nyeremények várják.

További infók itt: https://www.facebook.com/events/637230766325735


Hírlevél

Hirdetés

ENJOY BUDAPEST

CITY MAP

Vendéglátás a Digitalstandon!

digitalstand vendéglátás

ONLINE KASSZA

Hirdetés

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!