Itt vagy: KezdőlapProgramajánlóSIRHA-Budapest, az iparág nemzetközi találkozója a HUNGEXPO-n

SIRHA-Budapest, az iparág nemzetközi találkozója a HUNGEXPO-n

2014. március 10. és 12. között új kiállítás, a SIRHA Budapest várja az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar gyártóit, forgalmazóit és beszerzőit. Új koncepció alapján szervezett szakvásárral várja a Hungexpo a korábbi Foodapest, UKBA és Hoventa kiállítások partnereit.

 

A Hungexpo szakkiállításai egyedülálló üzleti és találkozási lehetőséget biztosítanak az egyes iparágak képviselőinek. A fejlődéshez nélkülözhetetlen a nemzetközi trendek, a kiállítói és látogatói igények folyamatos követése. A Foodapest, az UKBA és a Hoventa kiállítói közt végzett kutatásból kiderült, hogy partnereink a regionalitásban, az új piacok felkutatásában és bemutatásában, a tartalmas szakmai programokban látják a kitörési lehetőséget.

Ezen célok megvalósításában első lépés, hogy Magyarországon először a Hungexpo-n kerül megrendezésre a SIRHA Budapest. A SIRHA vendéglátó- és élelmiszeripari kiállítás Lyonban került először megrendezésre. A nagy sikerre való tekintettel napjainkban számos európai és ázsiai nagyvárosban is nemzetközi találkozási pontot teremt a szakvásár. Mi az, amit a SIRHA brand magában hordoz? Nemzetközi színvonalú szakvásárhazai és külföldi kiállítókkal és szakmai látogatókkal, regionális kommunikáció, az iparágakat érintő konferenciasorozat, szakmai fórum és versenyek.

A jövő márciusi rendezvény szervezésében és kommunikációjában közreműködő partnerek a METRO Kereskedelmi Kft., a Magyar Bocuse d’Or Akadémia, a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrum Igazgatósága, és a teljesség igénye nélkül olyan szakmai szövetségek, mint a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség és az Élelmiszer Feldolgozók Országos Szövetsége. A reklámkampány megkezdése után egy hónappal mindhárom iparágból olyan kiállítók tették le voksukat a rendezvény mellett, mint a vendéglátás-technológiában ismert, ASSUR Kft., a BISQUIT Kft-vel együtt olyan ismert cukrászati alapanyag forgalmazók, mint a Kessko, a BFL, a Cesarin és a PreGel, vagy élelmiszeripari területről a Hungerit Zrt.

Az állami szerepvállalás, a nemzetközileg elismert brand és a Hungexpo sok éves kiállítás-szervezési tapasztalata biztos hátteret teremt az új kiállításnak. A kommunikációban fontos szerepet tölt be a regionális piacok elérése, melyet tovább erősít a korábbi tematikus kiállítások regisztrált látogatóival való folyamatos kapcsolattartás.

Az előjelentkezési határidők betartása mellett a SIRHA Budapest kiállítói számos kedvező szolgáltatást vehetnek igénybe, hogy a leghatékonyabban érhessék el leendő üzleti partnereiket.

A kiállítás részleteiről és a lehetőségekről bővebben olvashat a www.sirha-budapest.com weboldalon.

Hírlevél

Hirdetés

ENJOY BUDAPEST

CITY MAP

Vendéglátás a Digitalstandon!

digitalstand vendéglátás

ONLINE KASSZA

Hirdetés

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!