Itt vagy: KezdőlapProgramajánlóMISZ közgyűlés Visegrádon - jan. 28.

MISZ közgyűlés Visegrádon - jan. 28.

A Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége 2013. január 28-án, hétfőn 10:00 órától 16:00 óráig tartja közgyűlését. A közgyűlés helyszíne: Hotel Visegrád, Sirály Étterem Visegrád. Budapestről a helyszínre különbuszok indulni a BAH csomópont Jagelló utcai oldalán lévő parkolóból 8:00-kor, és vissza ugyanoda a közgyűlés befejezése után.  Jelentkezéskor kérik feltüntetni, hogy ezt a lehetőséget igénybe kívánják-e venni.

A közgyűlésre várják a MISZ-tag és újonnan belépni szándékozó idegenvezetők jelentkezését, valamint a szakmai sajtó és az idegenforgalmi szövetségek képviselőit.

 Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. vagy 365-1139, ill. 488-7471 fax számon, vagy telefonon: 201-8350.

Jelentkezési határidő: 2013.január 21.

Lehetőség van a közgyűléshez kapcsolódóan kedvezményesen 1-2 napot eltölteni a 4**** -os Visegrád szállóban, ahol a wellness szolgáltatásokat is igénybe vehetik.

Részletek a közgyűlésről ITT.

Hírlevél

Hirdetés

ENJOY BUDAPEST

CITY MAP

Vendéglátás a Digitalstandon!

digitalstand vendéglátás

ONLINE KASSZA

Hirdetés

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!