Itt vagy: KezdőlapProgramajánló

VB terasz vírusfilmmel a Corinthia tetején

A Corinthia Hotel Budapest különleges fociteraszt nyitott a világbajnokság idejére, s a népszerűsítéshez Budapesten elsőként forgattatott online terjesztésre alkalmas promóciós filmet az Art Vader Motion közreműködésével. A videó a patinás szállólánc tetőteraszát népszerűsíti, amely idén nyílt meg a nagyközönség előtt.

Bővebben

Egy hét holdújév Buddha-Bar stílusban

Mivel imádjuk Thaiföldet, számtalan cikk készült már a délkelet-ázsiai országban tett utazásokról, a helyi gasztronómiáról, a gazdag kulturális örökségről, a bulikról és bárokról, vagyis mindarról, amit kint látni érdemes. Sajnos itthon ritka az igazán jó thai konyha, így megörültünk, hogy a Buddha-Bar áprilisi tematikus hete Thaiföldről szól, holdújévi partival és izgalmas menüvel április 18-ig.  

Bővebben

Kékfrankos MOST!

A Kékfrankos MOST! egy egész hónapig tartó, a kékfrankos szőlőfajtát a középpontjába állító programsorozat, amelynek keretében szerte az országban borkóstolókat, borvacsorákat tartanak majd áprilisban, figyelmet szentelve e sokszínű szőlőfajtának. A legtöbb kékfrankost felvonultató kóstolóra a Boscolo Budapestben kerül sor április 30-án, a négynapos pihenést megelőzően.

Bővebben

Vörös szőnyeg-est ínyenc borvacsorával a Corinthia szállóban

A divatnak, a gasztronómiának és a kulturális örökségnek szentel egy estét a Corinthia Hotel Budapest.  A By Me Divatszalon bemutatóján Hrivnák Tünde divattervező Magyarország híres, az UNESCO Világörökségi listáján is szereplő népművészeti termékét, a „Matyó hímzést” helyezi középpontba.

Bővebben

Hírlevél

Hirdetés

ENJOY BUDAPEST

CITY MAP

Vendéglátás a Digitalstandon!

digitalstand vendéglátás

ONLINE KASSZA

Hirdetés

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!