Itt vagy: KezdőlapItallapA Kávé Napja a Nu bisztróban

A Kávé Napja a Nu bisztróban

Szeptember 29-e a kávé világnapja, s ez alkalomból egész napos barista partin vehetnek részt a kávéínyencek, de finom kísérőfalatokból sem lesz hiány. A helyszín az Eiffel téri Nu bisztró, ahol a vendégek a belépőjegy ellenében korlátlanul kóstolgathatják a jobbnál jobb kávékat. Nemcsak kávézni, hanem akár vásárolni is lehet, ugyanis otthoni kapszulás és filteres kávéfőzők, mikropörkölők különleges kávéi, és számos egyéb kiegészítő is megtalálható lesz a helyszínen. A bulihangulatról DJ gondoskodik, Fülepi Kálmán séf a Nu bisztrótól megszokott, kiváló ár-értékű ebédmenüt kreál, lesz Hario-Lucky Cup filter bajnokság, valamint Brew Bar Kids barista bemutató.

 

A jó hangulat és a kávéillat garantált, a belépőjegy 900 Ft, melyért korlátlan kávékóstolást biztosítunk, s a jegy megvásárlásával a magyar kávékultúra fejlesztését támogatják a látogatók.

 

Hírlevél

Hirdetés

ENJOY BUDAPEST

CITY MAP

Vendéglátás a Digitalstandon!

digitalstand vendéglátás

ONLINE KASSZA

Hirdetés

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!