Itt vagy: KezdőlapGasztroműhely

Bársonyos forradalom a magyar gasztronómiában



Kommunikációs és marketing szakember volt, de elege lett belőle. Profilt váltott, cateringgel kezdett foglalkozni, és hitt abban, hogy képes a régi berögződéseken változtatni, valami újat, színvonalasabbat letenni az asztalra. Emellett szaktanácsadó, étteremkritikus. Szigorú, de nem szakbarbár; ízig-vérig hedonista. E havi portrénkban Harmath Csaba beszél a kezdetekről, sikerekről, kudarcokról és a magyar gasztronómia helyzetéről.


 

Bővebben

Hírlevél

Hirdetés

ENJOY BUDAPEST

CITY MAP

Vendéglátás a Digitalstandon!

digitalstand vendéglátás

ONLINE KASSZA

Hirdetés

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!