Itt vagy: KezdőlapBorlapBor, Nők és Portugália a Budai Várban

Bor, Nők és Portugália a Budai Várban

 

Huszonkettedik alkalommal rendezik meg a hagyományos őszi borfesztivált Budapesten, 2013. Szeptember 11-15. között a Budai Vár területén.  Vendégország idén Portugália, s összesen 15 ország, 250 borászat, kulináris csemegék sokasága és közel 60 kulturális produkció várja a látogatókat.

 

A programokról, kiállítókról bővebben a www.aborfesztival.hu oldalon olvashatnak. Portugália mellett a borásznők is kiemelt helyet kapnak az idei fesztiválon, a napi első 2000 hölgy látogató pedig ajándékot vihet haza, vagyis a lányoknak, asszonyoknak érdemes korán érkezni. A rendezvény minden nap 23.00 óráig tart nyitva. A napi karszalag elővételben 2200 Ft, a helyszínen 2800 Ft, 12 éves kor alatt ingyenes a belépés. A belépőjegy tartalmazza a kóstolópoharat. A korábbi évekhez képest idén a hivatalos fizetőeszköz a készpénz lesz.

 

Hírlevél

Hirdetés

ENJOY BUDAPEST

CITY MAP

Vendéglátás a Digitalstandon!

digitalstand vendéglátás

ONLINE KASSZA

Hirdetés

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!