Itt vagy: KezdőlapAktuális

Pesti István a Baldaszti's Kitchen új konyhafőnöke

 

 
Pesti István április másodikától átvette a Baldaszti's a Kitchen konyhájának vezetését. Istvánt számos új élmény érte az utóbbi időben, melyek jelentősen formálták elképzeléseit a gasztronómiáról. Olyan terepet keresett, ahol lehetősége nyílik, hogy megvalósíthassa elképzeléseit. E szerencsés pillanatban találkozott a Baldaszti’s csapatával, hogy céljaikat közös munkával érhessék el.
 

Sajt! 2012 és Kékfrankos Nap a Gerbeaud Házban

 

 
A Slow Food Central Budapest a nemzetközi öko-gasztronómiai szervezet budapesti csoportja 2012. április 21-én első alkalommal rendezi meg a Sajt! 2012 elnevezésű rendezvényét. Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a kézműves sajtkészítőkre, akik ügyelve a megfelelő alapanyagra, tiszteletben tartva a kézműves élelmiszerkészítés tradícióit folytatják munkájukat és készítenek egyedi, különleges sajtokat.
 

Új elnök az MNGSZ élén

 

 
2012. március 27-én tartotta soron kívüli tisztújító küldött közgyűlését a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, melyen – a Prohászka Béla lemondását követően működő Elnöki Ügyvivői Testület munkáját felváltva – új elnököt választottak a küldöttek a két év múlva esedékes tisztújításig.
 

Hamarosan ismét Nyitott Pince Napok!

 

 
Készülhetnek a borkalandorok és a borospincék! A Nyitott Pincék Szövetsége, a Bacchus Arts Stúdió és a Magyar Turizmus Zrt. ugyanis idén, hetedik alkalommal is meghirdeti a Nyitott Pince Napokat. Pünkösd idején – 2012. május 26-28. között – így érdemes lesz felkeresni Magyarország borvidékeit és bortermő helyeit, mivel az akcióhoz csatlakozott pincék ebben az évben is számos kedvezményt kínálnak. A pincelátogatás népszerűsítését és a hazai borturizmus élénkítését szolgáló nagysikerű akció idén egy új rendezvénnyel, a Pünkösdi Bortúrával is bővül!
 

Hírlevél

CITY MAP

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!