Megnyílt a felújított Kistücsök

 

 

A Kistücsök étterem a két hónapos teljes körű felújítása után Olaszországból a partneréttermét, a cormonsi egy Michelin-csillagos LaSubida éttermet hívta meg, hogy a csütörtöki ünnepélyes megnyitás után egy közös hétvégével lepje meg a törzsvendégeit. Eljött a rendezvényre a tulajdonos, Josko Sirk, a chef: Alessandro Gavagna, a sous chef, valamint Michele Paiano sommelier is. A LaSubida a regionális konyha elkötelezettje, a helyi bor- és gasztronómiai turizmus mozgatórugója!

 

A menü:

 

Amuse bouche:

Montasio sajtból észült frico

D”Osvaldo sonka

Szarvaskockák édeskömény ágyon

 

Folytatás:

A fácán, a datolyaszilva és a forralt bor

 

„Ebihalak”, szaggatott tésztamorzsák goriziai cikóriával, gránátalmamaggal

és salsiccia kolbásszal

 

Tortelli a tél zöldjeivel és Montasio sajttal

 

Sorbet Sirk házi ecettel

 

A szarvas, a pisztrángkaviár és a pisztácia

 

Tárkonyos túrófalatkák

LaSubida sajtok galagonya mustárral

 

 

Joomla 2.5 Templates
Joomla 2.5 Templates