Itt vagy: KezdőlapAktuálisKönyvajánló: World-Class Swedish Cooking

Könyvajánló: World-Class Swedish Cooking

Björn Frantzen és Daniel Lindeberg ételei és konyhatechnikái elevenednek meg a World-Class Swedish Cooking szakácskönyvben. Az egyedi megjelenéséről, precizitásáról és a többfogásos menüiről ismerté vált Frantzen / Lindeberg Restaurant két Michelin-csillagos, a World Best Restaurant lista előkelő szereplője, és a kortárs svéd gasztronómia elismert képviselője.

A számtalan díjjal rendelkező étterem szakácskönyve szemlélteti mindazt, ami felemelte az északi konyha csillagait. A kézműves alapanyagokra, regionális termékekre támaszkodó, megalkuvást nem ismerő szakemberek felvonultatják tudományukat, ismertetve (nem titkolva) receptjeiket az olvasok, és szakemberek nagy örömére.A kulináris sztároknak számító szerzők szenvedélye végig átragyog a könyv lapozgatása közben, továbbá élvezetes elméletekkel, leírásokkal, receptekkel és lenyűgöző fényképekkel lehetünk gazdagabbak. A könyv bátran ajánlható a Nordic Cuisine iránt érdeklődő szakemberek részére.

Fekete Antonio

www.cookbooks.hu

www.facebook.com/cookbooks.hu

Hírlevél

CITY MAP

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!