Itt vagy: KezdőlapAktuális Mindent a mezőgazdaságról - szerdán nyit az OMÉK

Mindent a mezőgazdaságról - szerdán nyit az OMÉK

 

2013. szeptember 18-án ismét megnyitja kapuit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár, a 76. OMÉK Budapesten, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Az ország legnagyobb és leglátogatottabb élelmiszeripari és mezőgazdasági seregszemléje, a 2011-ben megrendezett OMÉK sikerét követően, még szélesebb kínálattal, még színesebb kiállítással várja az érdeklődőket.

Az OMÉK hagyományosan magas színvonalú szakmai bemutatkozás színtere a vállalkozások számára, s egyúttal a nagyközönség számára is képes bemutatni a mezőgazdaság, az élelmiszeripar mindennapjait, a termékek előállításának akár teljes folyamatát. Számos termékcsoport – állattenyésztés, halászat, erdészet- és vadgazdálkodás, élelmiszeripar, borászat, mezőgazdasági gépipar, stb. – jelenik meg a nagyszabású kiállításon, és konferenciák, kísérőprogramok is színesítik az ötnapos vásár kínálatát. Bővebben: http://www.omek2013.hu/

 

 

Hírlevél

CITY MAP

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!