Itt vagy: KezdőlapAktuálisDalvacsorák a Corinthiában

Dalvacsorák a Corinthiában

Szeptembertől új programsorozatot indít a Corinthia Hotel Budapest, ahol a művészet és a gasztronómia találkozik a konyhában. Nemcsak találkozás ez, hanem közös alkotás, ugyanis olyan ismert színművészek lesznek Joel Khalil séf partnerei, akikről köztudott, hogy ínyencek, és szívesen sütnek-főznek otthon. Szeptember 27-én Udvaros Dorottya lesz a Dalvacsora első vendége, őt követi Kulka János, majd Bodrogi Gyula, s decemberben Hegyi Barbara csokoládébonbonjait is megkóstolhatja majd a vacsoraparti közönsége. 

 

  Az egyes Dalvacsora estek során a művészek kedvenc, személyes élményeikhez kapcsolódó ételrecepteket mutatnak be, melyek alapján az egyes fogásokat a szálloda séfje készít el kicsit átalakítva. A kulináris élményeket számos apró meglepetés kíséri az estek során, s nem mindennapi programnak ígérkezik vacsoravendégnek lenni e négy neves művész társaságában, egy ötcsillagos szálloda környezetében.

Hírlevél

CITY MAP

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!