Itt vagy: KezdőlapAktuálisGR1D afterparty a Buddha-Bar hotelben

GR1D afterparty a Buddha-Bar hotelben

Július 28-án a Magyar Nagydíj estéjén 22 órai kezdettel az év egyik legexkluzívabb eseményének ad otthont a Buddha- Bar Hotel Budapest. A világhíres parti sorozat, a GR1D CLUB ezúttal a magyar fővárosba érkezik, és nem mindennapi buli veszi kezdetét vasárnap este, a futam befejezését követően.

A GR1D CLUB mindössze négy helyszínen zajlik évente, s idén Budapest mellett Barcelona, Milánó és Sao Paulo lettek a kiválasztott városok, s ezeken a partikon természetesen a pilóták is szívesen lazulnak a verseny után. Barcelonában többek között Kimi Raikkonen, Rubens Barrichello, Nico Hülkenberg, Esteben Gutierrez, Sergio Perez és Dani Pedrosa motorversenyző jelent meg az eseményen a szuperelegáns Carpe Diem Lounge Club-ban, és sejthető, hogy világsztárokból Budapesten sem lesz hiány július utolsó vasárnapján a Budhha Bar-ban. A bejáratnál igazi autócsodák, köztük egy Pirelli versenyautóba épített szimulátor, míg bent a „nap főszereplői” és egy különleges parti várja a vendégeket. Az eseményre még korlátozott számban értékesít belépőt a szálloda, ennek részleteiről Bosznai Károly rendezvényigazgató szolgál bővebb információkkal. Az mindenesetre biztos, hogy izgalmas gasztronómiai választékkal, szokás szerint remek DJ-ekkel, és számos luxusmeglepetéssel készülnek a szervezők, így aki megteheti, ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen legközelebb Milánóban vagy Sao Paulóban lehet hasonló körülmények között szórakozni a barátokkal, és talán a pilótákkal…Az estét pedig érdemes az alig öt percnyi sétára lévő Erzsébet téren kezdeni, ahol a Buborék Fesztivál zárónapján világhíres champagne-ok és hazai habzóborok pezsgésében szórakozhatunk belépődíj nélkül, elegáns és laza hangulatban már kora délutántól. 

 

Hírlevél

CITY MAP

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!