Itt vagy: KezdőlapAktuálisLéhűtő és Élesztő a kézműves sörök rajongóinak

Léhűtő és Élesztő a kézműves sörök rajongóinak

A főváros jelenleg legnépszerűbb társasági helyszínén, a Gozsdu Udvar vonzáskörzetében nyitott meg a Léhűtő Kézműves Söröző. Hat csapról kínálják a magyar kézműves sörök mindig megújuló választékát, a további kb. harmincféle sör pedig üvegben kapható; ezek között találunk magyar kézműves és külföldi minőségi söröket egyaránt.

A határainkon túlról a legjobb IPA-kat, stoutokat, weizeneket és dubbeleket kóstolhatjuk itt; a magyarokat üveges formában a Rizmájer, a Békésszentandrási, az Ogre Söre és a Tuck Barát képviseli. A tulajdonos, Bart Dániel (aki egyúttal a Főzdefeszt szervezője) azonban nemcsak a belvárosban lát fantáziát, így a kilencedik kerületi Tűzoltó utcában Élesztő néven nyitott egy kézműves sörökre épülő, romkocsma jellegű zarándokhelyet, benne éttermekkel, sörfőzdével, bárral és 17 darab sörcsappal.

 

Hírlevél

CITY MAP

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!