Itt vagy: KezdőlapAktuálisGoing Nuts! - Callebaut bemutató Patrick Aubrionnal!

Going Nuts! - Callebaut bemutató Patrick Aubrionnal!

Izgalmas hír és programajánló szakmabelieknek: a Magyarországon évente megrendezendő Callebaut csokoládé bemutatónap idei vendégelőadója Patrick Aubrion, Callebaut szakmai tanácsadó lesz, aki először tart magyar közönség előtt előadást. Patrick 2012-ben csatlakozott a Callebaut csapatához, előtte olyan vezető francia és belga csokoládés cégeknél dolgozott, mint például a Fauchon Párizsban, vagy Pierre Marcolini Brüsszelben, emellett ezüst (1999) és bronzérmet (2003) szerzett a lyon-i cukrász világbajnokságon (Coupe du Monde de la Pâtisserie).

 

A korábbi évek bemutatóinak megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk a prémium desszertek és bonbonok készítésére, és kiemelt szerepet kapnak a Callebaut cég új, csonthéjas különlegességei. Patrick mellett a már megszokott módon Veszely Attila, a Csokoládé Akadémia vezetője is számos különleges recepttel készül.

Dátum: 2013.04.30.

Helyszín: Goodwill National Kft. kereskedelmi központ, Nagytarcsa

 

Regisztráció és további információ: www.csokoladeakademia.hu

 

A Csokolédé Akadémiáról bővebben:

A Csokoládé Akadémia 2012-ben indult abból a célból, hogy segítse a hazai és nemzetközi szakemberek csokoládékészítésben és cukrászatban való ismereteinek fejlesztését.

A Goodwill National Kft. Nagytarcsán lévő kereskedelmi központjában berendezett oktatóműhely 100 nm alapterületen, a legmodernebb technológiának megfelelően lett kialakítva. Gyakorlati képzéseinken 10-12 szakembernek tudunk egyidejűleg részvételt biztosítani, elősegítve a csokoládés-, cukrászati- és gasztronómiai szakemberek továbbképzését a legfrissebb trendeknek, technikáknak, alapanyagoknak a bemutatásával.

Az Akadémia kurzusain a kezdő csokoládé készítőktől kezdve a szakavatott cukrász-, gasztronómiai- és csokoládé szakemberek egyaránt megtalálják a területükhöz leginkább kapcsolható oktatási segítséget.

 

 

Hírlevél

CITY MAP

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!