Itt vagy: KezdőlapAktuálisA Creative Hotel Consulting Kft. vette át a soproni Fagus Hotel üzemeltetését

A Creative Hotel Consulting Kft. vette át a soproni Fagus Hotel üzemeltetését

Az MKB tulajdonosi érdekeltségébe tartozó Fagus Hotel-üzemeltetésében 2012. november 22-i hatályba lépéssel teljes körű üzemeltetőváltás történt. A korábbi üzemeltető FH Partner Kft helyett a szállodát tulajdonló cég 3+3 évre a Creative Hotel Consulting Kft.-t bízta meg a szálloda teljes körű üzemeltetésével.

sopron fagus hotel

Az új üzemeltető projektcég többségi tulajdonosa a Kreatív Hotel Menedzsment Kft., melynek tulajdonosi menedzsmentje - Földvári Csaba, Fönyedi András és Kovács Miklós - több szálloda piaci bevezetését koordinálta, és jelenleg is üzemeltet más szállodát. Az új üzemeltetési szerződés értelmében az új üzemeltető nem felel a korábbi üzemeltető esetleges tartozásaiért, és nem köteles átvenni az FH Partner Kft. által kötött szerződéseket – áll a közleményben. A szálloda elérhetőségei változatlanok.

Személyi változás is várható

A 2012. november 22-én lezajlott üzemeltetőváltás következtében jelentős személyi változások is történtek a Fagus Hotelben. A korábbi ügyvezető cég tulajdonosi menedzsmentje, Pék Zsolt és Szekeres László a továbbiakban nem tartoznak a szálloda és az új üzemeltető cég menedzsmentjéhez.

A szálloda új ügyvezetője Fönyedi András (Tel: 06208499286), új értékesítési igazgatója Kovács Miklós (Tel: 06208499289), új gazdasági vezetője Jóni Emese (Tel: 06202436298). A szálloda korábbi menedzsmentjéből a Front Office Manager Borsodi Tamás (Tel: 06703765000) a továbbiakban Room Division Managerként dolgozik tovább. Az új vendéglátás igazgatók Kovács István és Saller Tamás. Egyéb vezetői pozícióban nem történt változás.

Hírlevél

CITY MAP

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!